top of page
Selfie

UGC - för ditt företag

 • Upptäck en ny, flexibel lösning för att hitta kreativa talanger som passar din vision och budget.

 • Bläddra enkelt bland våra kreatörer eller låt oss personligen matcha dig med den idealiska kandidaten.

 • Flexibel prissättning låter dig investera i kreativitet på dina egna villkor. Välj mellan kostnadseffektiva lösningar eller premiumtjänster för mer personliga lösningar.

 • Utforska våra senaste kreatörer: Se våra sju nya kreatörer på Nivå 1, tillgängliga för bara 1200 kr per UGC-video. 

 • Ständigt nya talanger: Vi har för närvarande 125 medlemmar och ett 20-tal som genomgår vår grundkurs. Nya kreatörer tillkommer kontinuerligt och alla börjar på Nivå 1, oavsett tidigare erfarenhet.

Busra är här 🤗 26 år gammal och bor i Stockholm. Älskar att träna, gillar hud och hårvård. Hade varit superkul för ett potentiellt samarbete ihop🥰
Jag har mycket erfarenhet inom UGC - Ny på UGOSEE!

VisionByGyllin är en passionerad kreatör som älskar att dela kunskap och lära sig nytt.

”Det här är min första UGC-video som jag gjort, och det var den som startade min resa som nu har lett till att jag grundade plattformen UGOSEE.”
 

Genom min livsresa har jag skapat allt möjligt mellan himmel och jord. Genom att levt på många olika sätt har jag samlat på mig en bred lärdom genom åren som en konstnärssjäl som nu har börjat inspirera och inspireras av användargenererat innehåll.
 

#UGoSeeForYourself"

Hej! Ida här 👋, marknadsföringskonsult och social media manager.

När jag inte hjälper företag att växa, gillar jag att tillbringa tid ute i naturen, träna och umgås med vänner och familj. 🌟

 

Jag är kreativ och tävlingsinriktad, och gillar att hitta nya sätt att engagera människor. Mitt mål är att använda denna förmåga för att hjälpa ditt varumärke att växa och nå ut till fler.

Selin

Nivå 1 

En kreativ tjej här som älskar att prova på nya saker. Utbildad inom marketing men blev skådespelare och manusförfattare. Detta har gjort mig till en unik cocktail av sales och film. Hör av er så skapar vi något kul! 

Teoretiker.

Praktiker.

Inre & yttre resor.

Lugn & lättexalterad.

Djupsinnig & lekfull.

 

Eftersöker samarbeten med företag som har hjärtat på rätta stället, och vurmar för autenticitet, människor och miljö.

 

En äkta tro på att det ni gör lämnar världen i ett bättre skick än den var innan, och jag bistår gärna med att sprida ert budskap.

Jag skapar produkt-foto och produkt-film som fungerar lika bra i SoMe som på hemsidan.

Kreatörerna skapar unika videor - med din vision i fokus.

Carl Nord - Nivå 1

Jag har alltid varit intresserad av film och media och det har varit min hobby i många år. För sju år sedan skrev jag en ebok om träning (Learn How To Train Like A Pro) som ledde till att jag började bygga webbsidor med WIX.
 

Efter det sprudlade det av idér och jag är nu skapare av en temasida på Instagram som heter @Success.awareness . Jag kallar mig nu för social media manager och det innebär mycket marknadsföring och content creation.

 

UGC har jag skapat många gånger utan att ha tänkt på det och undrar hur det kommer att gå nu när jag ska göra just det, tänka på det!? Eftersom jag ser mig själv som ett proffs med många års erfarenhet så ska det inte vara några problem. ;)

Gör så här

Upptäck kraften i användargenererat innehåll med UGOSEE!

Vi är glada att kunna erbjuda dig skräddarsydda lösningar för att integrera användargenererat innehåll (UGC) som lyfter din produkt, tjänst eller presentation. Välj det alternativ som bäst passar dina behov:

1. Sök och välj själv
 

Navigera självständigt genom vårt växande galleri och upptäck kreatörer som matchar din vision. Med en direkt chattfunktion och enkel kontraktsprocess, kan du snabbt starta ett samarbete med den kreatör som fångar din uppmärksamhet.

 • Fördelar: Full kontroll över urvalsprocessen; snabb och personlig kontakt med kreatörerna.

 • Kostnad:1200 kr exklusive moms (Nivå 1).

   

2. Assisterad kreatörsmatchning

Lämna över ansvaret till oss att hitta den perfekta kreatören för just ditt behov. Berätta vad du söker och vi tar hand om resten, från matchning till projektövervakning. 
 

 • Fördelar: tidsbesparing och expertis i urvalsprocessen; matchning med kreatörer som är kvalificerade och redo att leverera. '*Bestäm nivå.

 • Kostnad: grundpriset plus 50%

   

3. Tävling eller projektinitiering

Lansera en tävling eller ett projekt på vår plattform för att stimulera kreativitet och engagemang kring din produkt eller tjänst. Detta är ett utmärkt sätt att generera en mångfald av idéer och hitta den bästa kreativa lösningen.

 • Fördelar: möjlighet att generera innovativa idéer och lösningar; breddar exponeringen och engagemanget kring ditt varumärke.

 • Särskilda krav: kan involvera en större initial investering eller engagerande incitament för att locka kreatörer.

   

Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt varumärkes berättelse med hjälp av autentiskt och engagerande användargenererat innehåll. Oavsett vilken nivå av engagemang du föredrar, har UGOSEE verktygen för att realisera din vision.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att nå ut med ditt budskap på ett kraftfullt och personligt sätt. Kontakta oss idag för att starta din resa mot ett mer kreativt mål!

Välkommen!

UGOSEE:s kreatörer & grundare 

Du letar själv i UGC-galleriet & bland profiler
 

 1. Blir medlem på UGOSEE - gå till meny/ galleri och bläddra bland kreatörernas UGC exempel.
   

 2. När du funnit kreatören som passar dig kan du skriva direkt i chatten ned till höger i bild. (Meddelandet blir automatiskt en mail konversation)
   

 3. När ni kommit överens skriver ni kontrakt (Fyller i ett formulär som tillhandahålls utav UGOSEE)
   

 4. När kreatören är klar och skickar UGC videon kommer den med en vattenstämpel. När du godkänt videon betalar du till UGOSEE - när vi fått betalningen får du den färdiga videon utan vattenstämpel.

 

 

Nivåer & dess fördelar:
 

Alla kreatörer på UGOSEE börjar på Nivå 1 med en grundkurs. För varje framgångsrikt företagssamarbete klättrar kreatören en nivå uppåt, erhåller en ny kurs och ökar sin ersättning för kommande projekt. 
 

Fördelarna för ett företag som köper UGC från UGOSEE, där kreatörer kontinuerligt utvecklas och avancerar genom nivåer, inkluderar:
 

 1. Förbättrad kvalitet över tid: eftersom kreatörerna på UGOSEE utvecklas genom att kontinuerligt genomgå utbildningar och uppnå nya nivåer, förbättras kvaliteten på det innehåll de producerar. Detta ger företag tillgång till allt mer skickliga kreatörer för varje nytt projekt.
   

 2. Motiverade kreatörer: kreatörer som vet att deras arbete och utveckling leder till högre ersättning och avancerade projekt blir mer motiverade att leverera högsta möjliga standard. Denna motivation översätts till kreativitet och engagemang i det innehåll de skapar.
   

 3. Kostnadseffektivitet: genom att investera i kreatörer som kontinuerligt förbättrar sina färdigheter, säkerställer företaget att de får högkvalitativt innehåll till en kostnad som reflekterar verkligt värde. Detta kan vara mer kostnadseffektivt jämfört med att anlita externa byråer för varje nytt behov.
   

 4. Långsiktiga partnerskap: eftersom kreatörerna utvecklas och växer inom UGOSEE-plattformen, kan företagen bygga långsiktiga relationer med kreatörer som de litar på och som förstår deras varumärkesbehov och estetik.
   

 5. Tillgång till ett bredare spektrum av talanger: med varje ny nivå som kreatörerna uppnår, breddas deras färdigheter och expertis, vilket ger företag tillgång till en mångsidig pool av talanger för olika typer av projekt.
   

Dessa fördelar gör att företag som köper UGC från UGOSEE kan känna sig säkra på att de investerar i kvalitet och innovation, samtidigt som de stödjer en plattform som främjar kontinuerlig professionell utveckling.Samverkan för framgång – där kreatörer, företag och plattform växer samtidigt. En för alla, alla för en!

 www.ugosee.com

Bestäm Nivå
bottom of page