top of page

UGOSEE 0.8

Tommie Gyllin talar om framtiden för UGOSEE och ber om eran åsikt i delägarskap.

Hej alla,

Jag vill prata öppet om något viktigt: vår plan att ge 49% av företaget till er kreatörer som på olika sätt skapar innehåll på vår plattform. Vi försökte en väg som inte riktigt fungerade, så nu letar vi efter nya sätt att göra det här rättvist för alla inblandade.

Vi utforskar olika alternativ och skulle verkligen uppskatta att få höra era tankar om dessa:

  1. Aktier för åtagande: Vi funderade på att ge 29% av aktier till dem bland er som tar på sig att hjälpa till med olika uppgifter runt sajten. Det kan handla om allt från att skriva innehåll, utveckla plattformen, Svara på medlemmars frågor till att hantera våra sociala medier. Hur mycket ni skulle kunna tjäna i aktieandelar skulle baseras på hur mycket tid ni lägger ner. (Vi har stött på problem med denna modell, men vi letar efter lösningar.)

  • Fördelar för kreatörerna: Ger en känsla av ägarskap och direkt belöning för ert engagemang.

  • Fördelar för företaget: Ökar engagemanget och lojaliteten, vilket kan förbättra kvaliteten på det innehåll som produceras.

  • Fördelar för plattformen: Genom aktivt deltagande från kreatörer blir plattformen mer dynamisk och attraktiv för nya användare.

2. Prestationsbaserade aktier: Ett annat förslag är att varje kreatör som når nivå 20 på plattformen får en del av aktierna. Förslagsvis blir det en av 4900 möjliga aktier. Längs vägen kan vi lägga till uppdrag som hjälper både er och plattformen att utvecklas. Man skulle kunna fortsätta utvecklingen på sidan som ett spel: man klättrar genom olika nivåer, belöning är inkomst för såld UGC, nytt kursmaterial, emblem+ nivå, Nivå 20 där belöningen är en aktieandel av företaget. Och man kan titulera sig UGOSEE delägare.

  • Fördelar för kreatörerna: Motiverar till kontinuerligt skapande och engagemang på plattformen.

  • Fördelar för företaget: Drivkraft för långsiktigt deltagande, vilket stabiliserar och stärker användarbasen.

  • Fördelar för plattformen: Uppmuntrar till kvalitetsinnehåll och användarinteraktion, vilket ökar plattformens värde och lockar fler besökare.


3.0 Dina idéer?: Har du några tankar på hur en sådan här aktiedelning skulle kunna fungera bäst för alla? Vi är öppna för förslag.

  • Fördelar för kreatörerna: Er input formar policyn, vilket säkerställer att den är relevant och fördelaktig för er.

  • Fördelar för företaget: Att ta emot feedback och implementera den hjälper oss att bygga en starkare och mer hållbar affärsmodell.

  • Fördelar för plattformen: Direkt feedback från användare leder till snabbare förbättringar och anpassningar, vilket stärker användarupplevelsen.

Utan er kreatörerna, finns inte UGOSEE. Utan UGOSEE finns inte plattformen och utan plattformen finns inte ni kreatörer. Vi är beroende av varandra för att lyckas. Om vi alla hjälper varandra, blir vi starkare tillsammans.En för alla, alla för en.

Jag ser fram emot att höra vad ni tycker.

Låt oss tillsammans forma framtiden för UGOSEE.

Tack för att ni är en del av detta.

/Tommie

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page