top of page

UGOSEE En för alla, alla för en

UGOSEE är grundat på principen "En för alla, alla för en",

där medlemmarna inte bara får tillgång till gratis kurser och en plattform för att visa upp och sälja sitt kreativa arbete, utan även får chansen att vara delaktiga i UGOSEEs utveckling och framtida tillväxt.


Från starten är UGOSEE byggt med medlemmarna i fokus. Kreatörer uppmanas att delta aktivt i formandet av plattformen – allt från att skriva kurser och texter, till design och kodning av webbplatsen, och marknadsföring. Varje bidrag, stort som smått, är viktigt för att forma UGOSEEs framtid.


Dessutom är plattformen unik genom sin lönetrappa och ersättningsmodell. För varje UGC som säljs, ökar kreatörens ersättning, vilket skapar en stimulerande miljö för kreativitet och innovation. Och med ambitionen att dela ut 49% av företaget till sina kreatörer, stärker UGOSEE sin vision om gemensamt ägande och vinst.


Men vad skiljer UGOSEE från andra plattformar? Det ligger i dess transparenta och inkluderande approach. Varje medlem har en röst, och alla bidrag tas emot med öppna armar. Genom denna modell uppmuntras äkta samarbete mellan kreatörer och företag, vilket leder till mer genuint och engagerande innehåll.


När det kommer till utmaningar, ser UGOSEE dem som möjligheter till förbättring. Plattformen är designad för att vara dynamisk och anpassningsbar, redo att utvecklas baserat på medlemmarnas feedback och behov. Det är denna flexibilitet och öppenhet för förändring som gör UGOSEE till en spännande arena för kreativitet och personlig utveckling.


Så, oavsett om du är en erfaren kreatör eller bara nyfiken på att utforska världen av UGC, erbjuder UGOSEE ett unikt tillfälle att inte bara tjäna pengar på ditt arbete, men även att vara med och forma en plattform som verkligen värdesätter och belönar kreativt bidrag. Välkommen till UGOSEE – där din röst räknas och ditt kreativa arbete belönas.


TG

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page