top of page

UGOSEE – Framtidens kreativa ekosystem

Visste du att den första kända formen av användargenererat innehåll (UGC) kan spåras tillbaka till 1700-talets litterära salonger, där idéer och verk delades i en öppen och kollektiv anda?


I denna tradition av gemensamt skapande och delande av kunskap, söker UGOSEE nu dig – den moderna tids kreativa själ. Vi letar efter dig som brinner för idéer, som har drivet och beslutsamheten, nyfikenheten och inte minst, kreativiteten att ta steget och prova något nytt.


I en tid där varje röst kan höras och varje idé har potential att nå ut, erbjuder UGOSEE en unik plattform byggd av folket, för folket, där äkthet och sanning står i centrum.


Vårt mål? Att skapa ett dynamiskt och levande ekosystem där varje medlem inte bara bidrar till gemenskapens tillväxt utan också har chansen att bli en delägare i detta äventyr.


Ja, du läste rätt – vi talar om att ge bort hela 49% av företaget till våra kreatörer och bidragsgivare, baserat på deras insatser och engagemang i UGOSEE.


Med en lönetrappa som belönar varje framgångsrikt projekt, och möjligheten att påverka plattformens utveckling, strävar vi efter att vara mer än bara en plattform; vi vill vara en katalysator för kreativ förändring.


Oavsett om du är en erfaren kreatör eller någon som precis börjat utforska världen av UGC, har du en plats hos oss. Från teknik och design till innehållsskapande och mer – din unika talang och passion är vad som driver UGOSEE framåt.Så, är du redo att bli en del av vår vision

"En för alla, alla för en"?


Anslut dig till UGOSEE och låt oss tillsammans forma framtiden för kreativt innehåll och gemenskap. Det här är din chans att inte bara tjäna pengar på din kreativitet utan också ha en reell påverkan på hur UGOSEE växer och utvecklas. Bli en del av vår resa idag.


 


Fördelning av Aktier:En vision för tillväxt på UGOSEE, vi värdesätter varje medlems bidrag.


Vår unika affärsmodell och vision för delat ägande återspeglas i vår planerade fördelning av aktier:Fördelning av aktier

Förslag:


Plattformsutveckling och Kodning: 6 delar

För att stödja den tekniska utvecklingen och underhållet av plattformen.


Innehåll, Kurser, och Utbildning: 5 delar

För att skapa och uppdatera innehållet som erbjuds till medlemmarna.


Design och Användarupplevelse: 4 delar

För att säkerställa en attraktiv och funktionell design.


Marknadsföring och Sociala Medier: 4 delar

För att öka plattformens synlighet och locka nya användare och företag.


Ekonomi och Revision: 3 delar

För att hantera företagets finanser och bokföring.


Community Management och Medlemsengagemang: 3 delar

För att bygga och underhålla en stark och engagerad gemenskap.


Övrigt och Framtidssäkring: 2 delar

För att täcka framtida behov och oväntade projekt som bidrar till plattformens tillväxt.


Partnerskaps- och Affärsutveckling: 2 delar

För att utveckla och underhålla partnerskap som kan bidra till plattformens framgång.


Ytterligare 20 aktier är reserverade för kreatörerna efter att UGOSEE har genererat sin första miljon i inkomst.


Varje medlem på UGOSEE kan bli delägare och direkt påverka hur vi växer och utvecklas. Dina tankar om fördelningen är viktiga för oss. Tillsammans skapar vi något nytt och revolutionerande.


Förändring


Förbättringar välkomnas Vår aktiefördelning är en levande process och vi är öppna för förslag och anpassningar. Vi tror på kraften i vårt community och är här för att stödja varandra. Vill du bidra till att forma UGOSEE och vara en del av vår framgång? Häng med oss på resan!UGOSEE - En för alla, alla för en.

TG

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page